L'essencial per perdurar en el temps

Les cuines Zania combinen tres elements molt importants, que regeixen la seva filosofia: són cuines artesanals, elaborades amb materials nobles i exclusives per a cadascun dels nostres clients. Cada cuina es projecta individualment i es realitza per encàrrec.

Zania ha estat sempre fidel a aquesta visió. L'aplica en el disseny de les seves cuines, i fins i tot arriba més enllà i elabora projectes globals d'interiorisme, per la qual cosa les seves cuines s'integren harmònicament en la resta de l'habitatge i s'ofereixen solucions integrals i de gran funcionalitat. Zania treballa amb el pensament posat en el tot final: la integració de la cuina amb la resta de l'habitatge.

I és que darrere dels productes Zania, que combinen la més moderna tecnologia amb una excepcional perícia artesanal, s'amaga una gran perfecció arquitectònica i de projecte. La seva condició de fabricant li ho permet. Tot això es manifesta en els acabats dels seus productes, tècnicament perfectes i de gran funcionalitat, sense que això impedeixi que les solucions que s' ofereixen siguin estèticament molt atractives.

Cada cuina que abandona la fàbrica de Navàs és un producte únic, adaptat a les necessitats i exigències del nostre temps.

Els nostres començaments...

Per trobar els orígens de Zania ens remuntem a l'any 1975, quan Pedro Pérez Fernandez, fuster de professió, va obrir un petit taller de 3 persones a la localitat de Navàs, província de Barcelona.

El gir decisiu a la trajectòria de la companyia el va donar Xavier Pérez Corominas, fill del fundador i actual administrador de la mateixa, qui ha convertit Zania en el que és en l'actualitat: una marca enfocada a resoldre les necessitats de l'espai de la cuina, en la qual els pilars fonamentals són el disseny i la fabricació pròpia sense perdre mai la seva tradició artesanal, amb més de 40 treballadors i amb la maquinària i tecnologia més moderna.

En concordança amb la filosofia de la companyia, aquesta ha preferit no optar per una xarxa de distribuïdors dels seus productes, sinó que disposa d'un únic showroom situat a Manresa, a uns 25 km de la fàbrica, on s'exposen alguns dels darrers dissenys de Zania. D'aquesta manera es garanteix mimar el client, amb un tracte preferent i supervisant totes les fases del projecte, fins al muntatge final.

El Setembre de 2013, Zania fa un salt qualitatiu i ferm per posicionar-se com la marca líder a donar el servei integral en el sector immobiliari Premium. En aquest moment es crea ZANIA GROUP amb les seves 3 unitats de negoci: ZANIA CONTRACT, ZANIA DESGIN I ZANIA FACTORY.


Equip de Treball

Zania està formada per un equip de treball que encara els esforços d'arquitectes, dissenyadors, decoradors, fusters, artesans, instal·ladors i especialistes en producció, màrqueting i distribució.

Tots ells treballen en grup per aconseguir un projecte perfecte, des del seu inici fins al final, el qual es treballa cada dia per innovar, investigant i dissenyant un producte final que estigui a l'altura del nostre client, on l'atenció és personal, aconseguint així la màxima qualitat.

Ajudem els nostres clients a ser més felices.

Treballem per aconseguir un resultat perfecte i de màxima qualitat. 

"Realment es tracta de tenir en el teu equip les persones adequades i saber dirigir els seus esforços.
Harvey Firestone va dir que la tasca més important dels directius és que les persones creixin i es desenvolupin. I Així és Zania". –

Xavier Pérez