Z1 – Cuinar i gaudir amb llibertat

Mitjançant un mobiliari sense tiradors aconseguim una simplicitat elegant i minimalista, moltes coses de la vida es poden fer millor i més fàcils.

 

ZANIA Z1 aplica aquest principi en el seu disseny concís i ergonòmic. D'aquesta manera, les persones poden concentrar-se en les coses importants de la vida: la família i els amics, la comunicació i el plaer.

ZANIA Z1 es compon de tres elements formalment independents: illa, front mural decoratiu on conté mòduls columna i espai decoratiu – treball.

ZANIA Z1 s'adapta a les seves necessitats, de distribució, i compta amb una gran quantitat de materials d'alta qualitat i colors per escollir. Les formes geomètriques es mantenen a l' interior, tot contribueix a una imatge global orgànica.

A ZANIA la forma és inseparable de la funció i ambdues es troben en perfecte equilibri. Aquest és el caràcter de ZANIA Z1.

Segons les preferències estètiques i les circumstàncies personals, es pot escollir entre una infinitat d' opcions.

 

Nota: Cuina composta amb els següents materials: Portes: Fènix soft negre; Encimera: Corian Glaciar White amb aigüera + laterals soldats (sense juntes)

 

Mòdul columna

Aprofitament òptim de l' espai

Si necessita més espai d'emmagatzematge, per exemple per integrar els electrodomèstics, Z1 pot créixer en alçada i fins i tot arribar fins al sostre. Cada projecte té en compte les seves particularitats ergonòmiques i arquitectòniques. Recordeu que som fabricants, per tant les fronteres són gairebé il·limitades.