Z4 – Llibertat de projecte tan singular com cada persona

Permetem desplegar la seva creativitat dissenyant totes les solucions.

 

Z4 – Pot configurar el seu propi espai vital triant entre un ampli ventall de materials. Aquesta selecció respon al caràcter de l' espai i de les persones que hi viuen. Les formes ergonòmiques del sistema ZANIA Z4 estan fetes a la mida de les persones, però també de l'arquitectura que les envolta. Les seves funcions apareixen de manera natural. La llibertat de projecte es trasllada també als equipaments interiors gràcies a la seva gran versatilitat.

Z4 – Es caracteritza en mòduls amb tiradors anomenats "Gola de fusta" fabricats a mida de cada projecte. . Queden integrats en el moble, sense que sobresurti cap objecte del límit de la porta.

Z4 – Aquesta cuina encarna la fusió entre la zona de cuinar i la zona d'estar per crear un únic espai vital concebut integralment. L'illa sense tiradors i la fusta fosca dels mobles del saló presenten una gran cohesió que es fonen entre si amb elegància.

Els detalls de disseny oculten noves possibilitats d'estil de vida. La cuina ocupa un lloc central i al voltant d'ella comença la convivència familiar: l'aspecte social dels vius.

Segons les preferències estètiques i les circumstàncies personals, es pot escollir entre una infinitat d' opcions.

 

Nota: Cuina composta amb els següents materials: Portes: Lacat Blanc Soft; Encimera: Corian blanc Glaciar amb aigüera i laterals soldats. Aplacat a paret de Fusta de Roure Natural.

Una cuina de culte

L' illa funcional crea espai d' emmagatzematge i integra diferents funcions, com la zona d' aigües. Es dilueix la frontera entre arquitectura i mobiliari.

L'illa permet moure's lliurement i cuinar de cara a l'espai obert. Es converteix així en el centre de la comunicació, de la cuina compartida i dels plaers quotidians.

Les columnes posseeixen un caràcter escultural i ofereix a l' usuari el màxim espai d' emmagatzematge.