Z2 – Esperit clàssic adaptat a la vida actual

Ens inspirem en les regles bàsiques de l'artesania: «ordre, claredat i disposició adequada dels materials».

 

Nota: Cuina composta amb els següents materials: Portes: Lacat blanc Soft; Encimera: Llevantina Portbello, amb laterals anglesos.

Z02 – Es caracteritza per portar mòduls amb tiradors anomenats "Gola". Queden integrats en el moble, sense que sobresurti cap objecte del límit de la porta.

Converteix la cuina en un art amb una gran capacitat de maniobra i d' organització. En no veure's condicionats per les parets, aquests mobles atemporals es poden combinar en l'espai amb absoluta llibertat. La flexibilitat i mobilitat dels seus elements permet a ZANIA Z2 adaptar-se a qualsevol entorn.

Z2 – Projectades al voltant de la gestualitat del cuinar i la creativitat del viure, les cuines ZANIA estan pensades per a les exigències i els espais de qui les viu. Molts materials diversos, colors i configuracions per acollir els convidats, conversar i cuinar junts. Un disseny funcional i atemporal, pensat per a la vida al voltant.

Z2 es distingeix per la funcionalitat i l' harmonia. Es pot completar amb prestatges oberts i tancats, com una escultura elegant i minimalista.

Segons les preferències estètiques i les circumstàncies personals, es pot escollir entre una infinitat d' opcions.

 

Nota: Cuina composta amb els següents materials: Portes: Roure Natural; Encimera: Dekton Kelya, amb laterals anglesos.

Mòdul columna

Possibilitats Sofisticades

A la zona de les columnes, on tenim espai per a electrodomèstics, s'allotgen el forn, microones, calfa plats o mòdul d'envasar al buit, i el frigorífic juntament amb congelador.

Portes integrades que en tancar-se, tot queda perfectament recollit.

L'illa conté una gran superfície de treball, zones d'aigua i de cocció i, a més, un espai on menjar.