Zania li ofereix la màxima qualitat i atenció personalitzada, amb preus competitius i amb un disseny Premium. Les cuines ZANIA es realitzen sense distribuïdors ni intermediaris i amb fàbrica pròpia i producte artesanal. La nostra filosofia és la de millorar dia rere dia, per això posem a la seua disponibilitat un complet equip amb personalitat i estil propis dirigits sempre a la millora i innovació dels nostres projectes. Oferim precisió i una personalitat única en tots els nostres projectes.

Exclusivitat

La història de Zania està impulsada per un procés de constant reinvenció. A Zania la singularitat no és un estat, sinó un procés dinàmic.

Estil

A Zania, l'estil és una part integral de tot el que fem – des de l'inici al muntatge final dels nostres productes. Es pot trobar l'estil Zania en el més mínim detall.

Personalitat

Una cultura molt especial fa a Zania única. És la combinació entre la creativitat i la disciplina en la producció, entre la visió tècnica de les coses i l' entusiasme creatiu.

Innovació

El poder de canvi i d'innovació sempre ha caracteritzat Zania on el lideratge no és una herència sinó un desafiament continu i on la flexibilitat en el pensament i en la producció són requisits previs.

Precisió

A sota de la marca Zania es troben mobles fets a mà, de caràcter excepcional. Cada cuina Zania és un vestit fet a mida, de gran precisió tècnica i amb un acabat que és inequívocament Zania.

Sostenibilitat

Des de la idea inicial a la producció final, des de l' artesania a l' alta tecnologia, la singularitat és inherent. Sempre amb l' objectiu de dissenyar i fabricar les cuines respectant el medi ambient.

Els nostres clients opinen ...

Zania Design i el seu equip han fet que el disseny i integració de la cuina en el projecte hagi estat fàcil, agil i amena. 

El resultat: una cuina perfecta, de gran qualitat formal i funcional amb materials i acabats excel·lents, que compleix sobradament les meves espectatives.

Gerard Rodríguez

Arquitecte

Des del primer moment he trobat a Zania Design i en tot el seu equip de persones, bons professionals i amb una qualitat d'atenció excepcional.

La cuina ha quedat una maravella, pràctica i funcional. I amb Zania va ser molt fàcil, van entendre a la primera el que volíem.

Eva Valverde

Client

Estem molt agraïts a tot l'equip i encantats amb el resultat. Era un espai complicat, però gràcies al seu disseny i en ser fabricants de cuines a mida, hem aconseguit tenir la cuina dels nostres somnis, amb una qualitat fantàstica.

Felicitats equip.

Jordi Figarolas

Client


La Premsa parla de ZANIA ...


FAQ' S

Responem a les preguntes més freqüents sobre Zania Design

Què és Zania Design?

ZANIA DESIGN és la unitat de negoci especialitzada en projectes d'espai interior de cuines residencials amb més de 40 anys d'experiència. En els seus orígens, hi ha l'especialització en projectes de cuines i banys exclusius, espais en els quals gran quantitat de projectes ens avalen com a experts en la seva arquitectura interior. Formem part del holding d'empreses de Zania Group.

Què és Zania Group?

ZANIA GROUP és el holding d'empreses especialitzada en el mercat immobiliari Premium, partint des del disseny, la fabricació i execució de projectes d'interiorisme i arquitectura, fins a la gestió immobiliària i patrimonial, cobrint d'aquesta manera tot el procés dut a terme en el sector. Per a això, ZANIA GROUP s'organitza en les seves 4 àrees de negoci que donen servei de forma transversal a 5 segments del mercat molt específics: Residencial, Retail, Oficines, Hotels i Institucional.

Té algun cost demanar pressupost?

No, el nostre equip d'interioristes elaborarà un pressupost i proposta de distribució i disseny a mida de la cuina, sense cap cost ni compromís.

Què necessito per obtenir un pressupost personalitzat?

Necessitem el pla, mesures o croquis amb els detalls més rellevants de la cuina. A més, durant una primera trucada amb el nostre equip, et preguntarem sobre les teves necessitats i expectatives i què és el que més valores d'una cuina. Aquesta informació serà el nostre punt de partida per començar a treballar i dissenyar-te i pressupostar-te un projecte a mida.

Està inclòs en el preu la reforma de la cuina?

No, Zania Design es dedica exclusivament al disseny i fabricació de mobiliari Premium de cuines. No realitzem la reforma de la cuina. Dissenyem, fabriquem, transportem i muntem la cuina al lloc de l'obra. No obstant això, Zania Design inclou el servei de reforma i posa a la teva disposició un equip d'industrials que realitzaran la reforma del teu espai i el seguiment de la mateixa si ho necessites. Pots demanar més informació al nostre equip d'interioristes.

Quin altre mobiliari realitza Zania Design?

A més de cuines, Zania Design, realitza el disseny i fabricació de mobiliari Premium de banys, vestidors, suites i espais de la seva llar a mida.

Quan tindré la cuina muntada?

Inicialment dependrà de les característiques de la cuina i del procés de la teva obra. Generalment, un cop confirmada la comanda, Zania té un temps de fabricació i muntatge d'entre 8 i 10 setmanes. En cas de períodes vacacionals com Agost, Setmana Santa o Nadal, t'informarem degudament de la data de lliurament de la cuina.

Hi ha possibilitat de finançar la cuina?

Sí, oferim la possibilitat de finançar.

On treballa Zania Design?

Treballem a tota l'àrea de Catalunya, Andorra i les Illes Balears.

Tenen garantia les cuines de Zania Design?

Zania Design ofereix una garantia de dos anys en els seus serveis de fabricació i muntatge.

Marques col·laboradores ...