Experts en Arquitectura Interior
Cuines Premium

A Mesura

Zania es caracteritza per disposar d'una filosofia pròpia, que regeix tot el procés de disseny i fabricació, des dels primers esbossos fins a la col·locació final. Per garantir una cuina, com si fos un vestit a mida.

Fabricació Pròpia

Gaudim d'una fàbrica pròpia equipada amb maquinària d'última generació i d'un equip de disseny experimentat i especialitzat a adquirir òptims resultats en tots els seus projectes.

Venda Directa

Ens diferenciem per prescindir de distribuïdors i intermediaris i potenciar la venda directa a través del nostre Showroom i del nostre equip de dissenyadors, interioristes i arquitectes.

Z1 – Cuinar i gaudir amb llibertat

Simplicitat elegant i minimalista, moltes coses de la vida es poden fer millor i més fàcils

Z2 – Esperit clàssic adaptat a la vida actual

Flexibilitat i mobilitat dels seus elements permet adaptar-se als nostres entorns.

Z3 – Llibertat del projecte

Ordre, disposició adequada de les eines i els materials amb infinites possibilitats d' estil de vida.

Z4 – Singular com cada persona

OEnfatitza la veritable perfecció de l'artesania i alhora crea un producte exclusiu.

 


LA CREATIVITAT ARRIBA QUAN FAS
ALLÒ QUE T'APASSIONA.

 

De petit havia somiat amb crear una marca de prestigi mundial i referent en responsabilitat social. No sabia encara com ni quan, però sí que sabia que ho aconseguiria. Als 18 anys el meu projecte encara estava per definir, em seguia preguntat per on començar, vaig llegir, vaig estudiar, em vaig formar en administració i direcció d'empreses, i vaig aprendre part del que necessitava saber per aconseguir-ho. Als 23 anys em seguia faltant una part molt important per completar-me: experiència, surto a conèixer món i a formar-me en escoles de negocis internacionals, treballo en empreses grans i petites, fins que un dia torna perquè el que és d'aquí, no pot estar lluny gaire temps. I vestit amb mi les eines necessàries per complir el meu somni.

Volia ser útil a la societat, crear un servei, crear una marca capaç de transmetre disseny i l'ànima de Barcelona; i començo a treballar en el projecte sense treure'm del cap que els nostres clients poguessin sentir-se especials i únics com Barcelona. Així és com reuní tot allò que em defineix a mi i a aquest lloc; el respecte al sol, la sensibilitat mediterrània, sentit estètic, cuidat al detall, i sobretot la passió per estar a l'avantguarda en disseny i en les noves tecnologies.

M'agrada prendre'm el meu temps per fer bé les coses i concebo les meves idees amb la mateixa paciència, malgrat ser un concepte de negoci innovador, Zania està començant a arribar lluny.

Els nostres clients ja són a les zones més prestigioses i exclusives del món: a Passeig de Gràcia de Barcelona, a Andrach de Mallorca, fins a les Champs-Élysées de París. M'agrada pensar que Zania Design als nostres clients els transmet una certa sensació d'exclusivitat, seguretat i responsabilitat.

 

«De consultor estratègic a expert en Mobiliari Premium»

Xavier Pérez – CEO Zania Design


Europe, Generalitat Catalunya, SOC

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

Europe, Generalitat Catalunya, SOC

En Zania Design impulsamos los productos de innovación para la economía circular al proporcionar un marco para diseñar y fabricar materiales y productos de cocina que sean seguros, circulares y fabricados de manera responsable.

Descargar Política de Derechos Humanos de Zania Design  y Política Medioambiental Zania Design