Vanguardia a Barcelona!

Una encantadora fusió d'estil avantguardista i elegància amb tons naturals en què la cuina es converteix en el nucli i epicentre de la casa.

El color base realitzat amb Fènix Beige Luxor es converteix en una paleta suau i relaxant, que recorda la tranquil·litat de la costa mediterrània, mentre que el laminat reoure halifax aporta una nota càlida d'autenticitat catalana.

La nostra encimera Dekton Pietra Kode, amb angles meticulosament anglesats, reflecteix el llegat arquitectònic de Barcelona i ofereix una superfície de treball que és una obra d'art per si sola.

Els electrodomèstics Pando afegeixen un toc de modernitat, i la campana Frecan, elegant i eficient, manté un ambient net i acollidor.

Les parets de microciment i el terra d' imitació de fusta amb laminat porten la natura a l' interior, recordant els boscos de la serra de Collserola i les platges de la costa.

Aquesta cuina és més que un espai culinari, és una representació d'una Barcelona moderna i sofisticada que es troba en la confluència de l'art, la natura i la innovació.